Omgaan met burn-out of overspannenheid

Benader jouw knopen als woonplaatsen van grootsheid


Je hebt jarenlang hard gewerkt en nu er in je privéleven wat strubbelingen zijn, gaat het opeens niet meer. Je bent fysiek moe, mentaal buiten adem en emotioneel in de war. Het dringt tot je door dat je overspannen bent of misschien wel een burn-out hebt. 

 

Je staat op een kruispunt in je leven: je kunt niet op de oude manier verder, maar hoe dan wel? Vaak betekent het dat je niet doet wat je werkelijk wilt. Dat je jouw grootsheid op dit punt nog niet omarmd hebt en dat oude patronen of overtuigingen aan het stuur staan.

 

Er is een open ruimte in ons die intrinsiek vrij blijkt te zijn van al je patronen, emoties en gedachten. Hier huist een natuurlijke wijsheid en een basale goedheid, die een heel nieuw perspectief biedt op jouw situatie. Je opent de bron van rijkdom en liefde in jezelf en komt in contact met inspiratie, kracht en levenslust.

Zo kun je ontspannen in hoe het is en leren daarmee op je gemak te raken. Daarnaast leer je de patronen van je gewoontezelf kennen en krijg je inzicht in je eigen psychologische ontwikkeling. Je komt losser van je gewoontes zodat je vrije aard meer de ruimte krijgt en je basis gezonde zelfliefde wordt. 

 

Je leert mediteren en contact maken met jouw wijsheidsgeest. Je traint een open houding van waaruit je je leven kunt gaan leiden en keuzes kunt maken op basis van vrijheid en goede zelfzorg.  

 

Ook is de cursus Gezonde zelfliefde zeer geschikt. Klik hier voor meer informatie