Omgaan met burn-out, ziekte of overspannenheid

 

Er is een niet te stuiten drang in ons om te worden wie we

werkelijk zijn


Je hebt jarenlang hard gewerkt en nu er in je privéleven wat strubbelingen zijn, gaat het opeens niet meer. Je bent fysiek moe, mentaal buiten adem en emotioneel in de war. Het dringt tot je door dat je overspannen bent of misschien wel een burn-out hebt. 

 

Je staat op een kruispunt in je leven: je kunt niet op de oude manier verder, maar hoe dan wel? Vaak betekent het dat je niet doet wat je werkelijk wilt.

 

Er is een open ruimte in ons die intrinsiek vrij blijkt te zijn van al je patronen, emoties en gedachten. Hier huist een natuurlijke wijsheid, die een heel nieuw perspectief biedt op jouw situatie. Je opent de bron van rijkdom in jezelf en komt in contact met inspiratie, kracht en levenslust.

Je ontspant in hoe het is en leert daarmee op je gemak te raken. Daarnaast leer je de patronen van je gewoontezelf kennen en krijg je inzicht in je eigen psychologische ontwikkeling. Je komt losser van je gewoontes zodat je vrije aard meer de ruimte krijgt. 

 

Je leert mediteren en contact maken met jouw wijsheidsgeest. Zo kun je zijn met wat er is. Je traint een open houding van waaruit je je leven kunt gaan leiden en keuzes kunt maken op basis van vrijheid en goede zelfzorg.  

 

Ook is de cursus Gezonde zelfliefde zeer geschikt. Klik hier voor meer informatie