Individuele coaching

Rusten in Zijn, doen wat je wiltZijnsgeoriënteerde coaching is passend als je je vanuit een nieuw, vrij perspectief wilt oriënteren en je leven wilt inrichten vanuit rust, ruimte en vrijheid.

 

Redenen om te starten met begeleiding kunnen uiteenlopen van een algemeen gevoel van ontevredenheid tot compleet vastgelopen zijn, van angst en depressie tot een vaag besef van ik wil het anders, maar niet weten hoe. Misschien herken je je in een van onderstaande voorbeelden.

 

Het uitgangspunt van de begeleiding is dat je nu al vrij bent. Je hoeft je niet te bevrijden van je werk, je drukdoend dagelijks zelf, je geschiedenis. Jouw natuurlijke aard is onbegrensd ruim, volkomen onaangetast door wat dan ook en rijk aan kwaliteiten als wijsheid, rust en kracht. Als je daar rust, kun je op een hele frisse manier bij jezelf en de situatie zijn. 

 

Tegelijkertijd ben je een mens met een (persoonlijke) geschiedenis. Rustend in jouw aard kun je ruimhartig aanwezig zijn bij wat er is zonder daarmee samen te vallen. Zo kan je wat in het verleden is gebeurd waar laten zijn.

 

Door inzicht te verwerven in je psychologische plattegrond met zijn vaste routes en oude aannames, ga je zien dat je ook een andere route kunt kiezen. Het verleden en de omstandigheden worden minder bepalend. Jij ent je in Zijn en staat aan het stuur.

 

Je ontdekt jouw waarheid, leert hier je gewicht te leggen en baseert daar je keuzes op. Je spreekt je eigen potentieel en innerlijke wijsheid aan en krijgt handvatten en vaardigheden aangereikt om jouw vrijheid vorm te geven in het dagelijkse leven. 

 

Naast gesprekken zijn meditatie (in beweging), visualisatie en psychologisch onderzoek een belangrijk onderdeel van de coaching. De meditatieochtenden zijn een goede aanvulling op de begeleiding. 

 

 

Kijk hier voor alle Praktische informatieJe hebt jarenlang hard gewerkt en nu er in je privéleven wat strubbelingen zijn, gaat het opeens niet meer.

 

Je bent fysiek moe, mentaal buiten adem en emotioneel in de war. Het dringt tot je door dat je overspannen bent of misschien wel een burn-out hebt. lees meer...

Als je geadopteerd bent, is er vaak een groot verlangen op zoek te gaan naar je roots. Toch blijkt dit niet altijd alle vragen te beantwoorden of het de voldoening te geven waar je op gehoopt had.  lees meer...

Iedereen hoort wel eens die kritische stem in zichzelf, maar als deze de boventoon voert en je bewegingsruimte beperkt, is het zinvol op een andere manier te gaan luisteren. 

 

Hoe is het als je dit in een nieuw licht zet en een open gesprek aan gaat? 

lees meer...