Persoonlijke begeleiding

Alles wat je in de buitenwereld zoekt, heb je zelf in huisIndividuele begeleiding is passend als je je vanuit een nieuw, vrij perspectief wilt oriënteren en je leven wilt inrichten vanuit rust, ruimte en vrijheid.

 

Redenen om te starten met begeleiding kunnen uiteenlopen van een algemeen gevoel van ontevredenheid tot compleet vastgelopen zijn, van angst en depressie tot een vaag besef van 'ik wil het anders', maar niet weten hoe. Misschien herken je je in een van onderstaande voorbeelden.

 

Het uitgangspunt van de begeleiding is dat je nu al vrij bent. Je hoeft je niet te bevrijden van je werk, je drukdoend dagelijks zelf, je geschiedenis. Jouw natuurlijke aard is onbegrensd ruim, volkomen onaangetast door wat dan ook en rijk aan kwaliteiten als wijsheid, rust en kracht. 

 

Tegelijkertijd ben je een mens met een (unieke) geschiedenis. Rustend in jouw aard kun je ruimhartig aanwezig zijn bij wat er is zonder daarmee samen te vallen. Het verleden kan niet veranderd worden, de oude tekorten kun je niet opvullen, maar je kunt je wel verzoenen met het verleden.

Door inzicht te verwerven in je psychologische plattegrond met zijn vaste routes en oude aannames, ga je zien dat je ook een andere route kunt kiezen. Het verleden en de omstandigheden worden minder bepalend. Jij ent je in Zijn en staat aan het stuur.

 

Je ontdekt wat voor jou belangrijk is, leert hier je gewicht te leggen en baseert daar je keuzes op. Je spreekt je eigen potentieel en innerlijke wijsheid aan en krijgt handvatten en vaardigheden aangereikt om jouw vrijheid vorm te geven in het dagelijkse leven. 

 

Naast gesprekken zijn meditatie, visualisatie en psychologisch onderzoek een belangrijk onderdeel van de begeleiding. De meditatieavonden zijn een goede aanvulling op de begeleiding. 

 

Kijk hier voor alle Praktische informatieJe hebt jarenlang hard gewerkt en nu er in je privéleven wat strubbelingen zijn, gaat het opeens niet meer.

 

Je bent fysiek moe, mentaal buiten adem en emotioneel in de war. Het dringt tot je door dat je overspannen bent of misschien wel een burn-out hebt. Het is een hele kunst om te zijn met wat er is lees meer...

Als je geadopteerd bent, is er vaak een groot verlangen op zoek te gaan naar je roots. Toch blijkt dit niet altijd alle vragen te beantwoorden of het de voldoening te geven waar je op gehoopt had. 

 

Er kan een gevoel van leegte en je niet thuis voelen blijven bestaan. Het wordt ook wel omschreven als rouw. lees meer...

Iedereen hoort wel eens die kritische stem in zichzelf, maar als deze de boventoon voert en je bewegingsruimte beperkt, is het zinvol op een andere manier te gaan luisteren. 

 

Hoe is het als je dit in een nieuw licht zet en een open gesprek aan gaat? Als jij aan het stuur staat?lees meer... 

Kim (klantmanager): "Suzanne is in haar begeleiding rustig, stevig en gevoelig. Ze heeft het volste vertrouwen in mijn vrije aard en dat geeft mij veel zin en moed om nieuwe stappen te zetten in vrijheid en echt te gaan doen wat ik wil. Ook heb ik door de begeleiding moeilijke gebeurtenissen uit mijn verleden meer een plek kunnen geven. Ik ben zo dankbaar voor dit traject; het heeft mijn leven ontzettend verrijkt."