Zijnsgeoriënteerde begeleiding


Zijnsgeoriënteerde begeleiding is behulpzaam als je je vanuit een nieuw perspectief wilt oriënteren, waarbij de wens om geïnspireerd te leven en werken voorop staat.

 

Je bent van harte welkom met alle vragen die je tegenkomt op je pad. Herken je je in een van onderstaande thema' s of is er een algemeen gevoel van ontevredenheid, zit je vast in oude patronen of verlang je naar balans en bezieling? Ben je op zoek naar een praktische vertaling van spiritualiteit  in je dagelijks leven?

 

Aan de omstandigheden kun je niet altijd iets veranderen, wel hoe je er naar kijkt en mee omgaat.

Het uitgangspunt van de begeleiding is dat je nu al vrij bent. Je hoeft je niet te bevrijden van je werk, je drukdoend dagelijks zelf, je geschiedenis. Jouw natuurlijke aard is onbegrensd ruim, volkomen onaangetast door wat dan ook en rijk aan kwaliteiten als wijsheid, rust en kracht. 

 

 

Rusten in Zijn en doen wat je wilt


Je verwerft inzicht in je psychologische plattegrond met zijn vaste routes en oude aannames en leert dat je hier helemaal los van kunt staan. Het verleden en de omstandigheden worden minder bepalend.

 

Je ontdekt je diepste waarden en baseert daar je keuzes op. Je ervaart meer diepgang en plezier in je werk en relaties. Je spreekt je eigen potentieel en innerlijke wijsheid aan en krijgt handvatten en vaardigheden aangereikt om jouw vrijheid vorm te geven in het dagelijkse leven. 

 

Naast gesprekken zijn meditatie (in beweging), visualisatie en psychologisch onderzoek een belangrijk onderdeel van de begeleiding.  

 

Kijk hier voor alle Praktische informatie

Je hebt jarenlang hard gewerkt en nu er in je privéleven wat strubbelingen zijn, gaat het opeens niet meer.

 

Je bent fysiek moe, mentaal buiten adem en emotioneel in de war. Het dringt tot je door dat je overspannen bent of misschien wel een burn-out hebt.

lees meer...

Als je geadopteerd bent, is er vaak een groot verlangen op zoek te gaan naar je roots. Toch blijkt dit niet altijd alle vragen te beantwoorden of het de voldoening te geven waar je op gehoopt had.  

lees meer...

Iedereen hoort wel eens die kritische stem in zichzelf, maar als deze de boventoon voert en je bewegingsruimte beperkt, is het zinvol op een andere manier te gaan luisteren. 

 

Hoe is het als je dit in een nieuw licht zet en een open gesprek aan gaat? 

lees meer...