Omgaan met burn-out, overspannenheid of ziekte

 

 Er is een niet te stuiten drang in ons om 

te worden wie we werkelijk zijn


Je hebt jarenlang hard gewerkt en nu er in je privéleven wat strubbelingen zijn, gaat het opeens niet meer. Je bent fysiek moe, mentaal buiten adem en emotioneel in de war. Het dringt tot je door dat je overspannen bent of misschien wel een burn-out hebt. 

 

Je staat op een kruispunt in je leven: je kunt niet op de oude manier verder, maar hoe dan wel? Vaak betekent het ook dat je niet doet wat je werkelijk wilt.

 

Er is een open ruimte in ons die intrinsiek vrij blijkt te zijn van al je patronen, gevoelens en gedachten. 

Je ontspant bij hoe het is en leert daarmee op je gemak te raken. Hier huist een natuurlijke wijsheid, die een heel nieuw perspectief biedt op jouw situatie. Je opent de bron van rijkdom in jezelf en komt in contact met inspiratie, kracht en levenslust. Daarnaast leer je de patronen van je gewoontezelf kennen en krijg je inzicht in je eigen psychologische ontwikkeling. Je komt losser van je gewoontes zodat je vrije aard meer de ruimte krijgt.

 

 

Je leert mediteren en contact maken met jouw wijsheidsgeest. Je traint een open houding van waaruit je je leven kunt gaan leiden en keuzes kunt maken op basis van vrijheid en gezonde zelfliefde.