Zijnsgeoriënteerde meditatie

Cursus van 8 ochtendenMeditatie is een eenvoudige en diepgaande beoefening en neemt een belangrijke plaats in op het pad van Zijnsoriëntatie. Je stapt uit de dagelijkse drukte van je leven en je geest en maakt ruimte voor je natuurlijke vrije aard.

 

Meditatie is een verzamelterm voor allerlei meditatievormen: zittend, staand, bewegend en visualiserend. Deze vormen zijn gericht op verschillende niveaus van je geest: van het meest concrete niveau tot het meest subtiele en brengen je terug bij je vrije aard, die rijk is aan kwaliteiten zoals rust, blijdschap, geluk, liefde, schoonheid en helderheid.

 

Je geest thuisbrengen is lijfelijk voelbaar als ontspanning, loslaten van pantsering, ervaren van stilte en van rijke kwaliteiten.

 

Op 30 september 2020 start de cursus Zijnsgeoriënteerde Meditatie.

 

In deze cursus maak je in acht bijeenkomsten van 3 uur kennis met meditatie in beweging, zitmeditatie en visualisatie volgens de Zijnsgeoriënteerde principes. Deze meditatievormen worden verkend, uitgelegd, geoefend en een aantal keren herhaald. De cursus is geschikt voor zowel mensen met als zonder ervaring  met meditatie of Zijnsoriëntatie. 

 

Je mediteert ook thuis met ingesproken begeleide meditaties. Door regelmatig te oefenen zul je merken dat je beter in staat bent om los te komen van je gedachtestroom, dat je beter kunt ontspannen en meer gemak ervaart.

 

 

Na acht bijeenkomsten ben je in staat om zelf een dagelijkse geïnspireerde meditatie-beoefening te doen met onderdelen zoals die in de cursus zijn aangereikt.

 

 

Praktische informatie:

  • Data: 30-9-2020, 14-10, 28-10, 11-11, 02-12, 16-12, 07-01 en 21-01- 2021
  • Tijd: 9.30 tot 12.30 uur
  • Kosten: Particulier: €399,- incl. btw
  • Zelfstandige professionals: €399,- excl. btw
  • Werkgever: € 613,- excl. btw
  • Tarief voor studenten* (MBO/HBO/WO): 50 % korting op de prijs van particulieren
  • Locatie: Nieuwezijds Voorburgwal 101-2, Amsterdam-centrum

 

 

Op zaterdag 12 september is er een proefles! Lees meer...