De midden-positie

Eens per maand is er op vrijdag een inloop-inspiratieochtend met wisselende zijnsgeoriënteerde thema's. We starten de bijeenkomst met meditatie-in-beweging en zit-meditatie. Daarna zal er een wisselend thema aan bod komen. Hou de site en Facebook in de gaten voor de thema's of geef je nu alvast op!

 

Op 21 mei is het onderwerp 'de midden-positie'. Ontdek hoe het is om in het midden te rusten, vrij en toch verbonden.

 

Deze ochtend onderzoeken we het verschil tussen aanhaken en afhaken, tussen grijpen en distantiëren; onze gewoonlijke reflexen naar hoe we ons verhouden met een onderwerp, een persoon, onszelf. Wat is jouw gewoonte-positie?

 

Door meditatieve afstemming landen we in de midden-positie, een contactvolte plek met alles wat er in en om ons leeft. Het is niet het midden tussen het een of het ander, het is geen compromis, maar het is volledig vrij en fris. Het voelt natuurlijk en toch ook nieuw. Hoe beleef je de wereld dan? De ander? Jezelf?

 

vrijdag 21 mei

Naast psychologische verkenning, oefenen we vooral met het vinden van de midden-positie en leer je daar op je gemak te raken. Je krijgt in beeld waardoor en wanneer je uit het midden raakt en niet meer rust in vrijheid, maar aan- of afgehaakt bent. Jij gaat aan het stuur staan. 

We doen dit door middel van meditatie, visualisatie en praktische oefeningen.

 

Wil je meedoen? Dat kan. Ervaring is niet nodig.

Locatie: online

Tijd: 10.00- 13.00 uur

Kosten: € 25,-

Opgeven of meer info: info@suzannecornelissen.nl

 

De volgende inspiratieochtend is in juni 

 

 

 


 

Er is een dimensie in ons die volkomen vrij is van onze patronen en geschiedenis. Ruimte en helderheid zijn hier de fundamenten.

Inspiratie, liefde en wijsheid de bouwstenen.