Kennismakingsworkshop Zijnsgeoriënteerde Meditatie

 

Zijnsgeoriënteerde Meditatie omvat verschillende meditatievormen die in de loop van de afgelopen 30 jaar aan de school voor Zijnsoriëntatie zijn ontwikkeld: zittend, staand, bewegend, visualiserend. Het kenmerkende van Zijnsgeoriënteerde Meditatie is dat je je geest uit zijn ‘Zijnsvergetelheid’ thuisbrengt naar zijn thuisbasis, naar Zijn.

 

Op 12 september 2020 wordt op meer dan 20 locaties in Nederland en België gelijktijdig een kennismakingsworkshop Zijnsgeoriënteerde Meditatie gegeven. Een unieke gebeurtenis in de geschiedenis van Zijnsoriëntatie.

 

In deze kennismakingsworkshop krijg je een voorproefje van de cursus Zijnsgeoriënteerde Meditatie. Daarnaast zal ik vertellen over Zijnsoriëntatie als pad van verlichte levenskunst.

 

De cursus Zijnsgeoriënteerde Meditatie is een cursus van acht dagdelen. De cursus is zowel bestemd voor mensen die willen kennismaken met deze meditatievorm(en), als voor mensen die na eerdere kennismaking hun begrip en ervaring met deze meditatie willen verdiepen. In de cursus leer je de Zijnsgeoriënteerde Meditatie te beoefenen (ook thuis) en te begrijpen als toegang tot de stilte en rijkdom van Zijn. Je leert jezelf kennen in je wezenlijke aard: al vrij, heel en compleet.

 

In de kennismakingsworkshop krijg je een voorproefje van de cursus Zijnsgeoriënteerde Meditatie met verschillende werkvormen: meditatie in beweging, zitmeditatie, visualisaties en deelrondes. Daarnaast zal ik vertellen over Zijnsoriëntatie als pad van verlichte levenskunst.  

 

Ben je nieuwsgierig naar wat het beoefenen van Zijnsgeoriënteerde Meditatie voor jou kan betekenen?

Meld je dan aan voor deze kennismakingsworkshop op zaterdag 12 september 2020.

Je bent van harte welkom! Ervaring met meditatie of Zijnsoriëntatie is niet vereist.

 

De kennismakingsworkshop wordt gegeven door een gediplomeerde leraar Zijnsoriëntatie die zes jaar in opleiding is geweest aan de school voor Zijnsoriëntatie.

 

Praktische informatie

 

Locatie: Nieuwezijds Voorburgwal 101-2, Amsterdam-centrum

Datum: zaterdag 12 september 2020

Tijd:  14.00  – 17.00 uur

Kosten: € 15,- incl. btw*

 

Tarief voor studenten* (MBO/HBO/WO): 50 % korting