Vrij omgaan met zelf-kritiek

Eens per maand is er op vrijdag een inloop-inspiratieochtend met wisselende zijnsgeoriënteerde thema's. We starten de bijeenkomst met meditatie-in-beweging en zit-meditatie. Daarna zal er een wisselend thema aan bod komen. Hou de site en Facebook in de gaten voor de thema's of geef je nu alvast op!

 

Op 16 april is het thema 'vrij omgaan met zelf-kritiek'. Iedereen hoort weleens die kritische stem in zichzelf, maar als deze de boventoon voert en je bewegingsruimte beperkt, is het zinvol op een andere manier te gaan luisteren. 

 

Je doet er alles aan om er vanaf te komen: je negeert de stem of je beantwoordt het met agressie. Je wordt er door lamgelegd of gelooft heilig in de woorden en gaat nog harder je best doen. Je valt er helemaal mee samen en ziet niet meer dat je meer bent dan dat. 

 

Hoe is het als je dit in een nieuw licht zet en een open communicatie aangaat? Er helemaal los van staat en een vrij antwoord vindt?  

vrijdag 16 april

 

Wijsheid

Vaak zit er wijsheid in deze stem, maar zijn de referentiekaders gebaseerd op oude verhalen. De taal heeft nog geen volwassen vorm gevonden. Vanuit de afstemming op jouw vrije aard kom je tot een vruchtbare samenwerking met deze innerlijke criticus en kun je de boodschappen vertalen naar volwassen wijsheid.

 

In deze ochtend leer je vanuit innerlijke vrijheid praktisch en wijs om te gaan met zelfkritiek, door te luisteren, maar ook door bijvoorbeeld stop te zeggen. Jij gaat aan het stuur staan. 

We doen dit door middel van meditatie, visualisatie en praktische oefeningen.

 

Locatie: online

Tijd: 10.00- 13.00 uur

Kosten: € 25,-

Opgeven of meer info: info@suzannecornelissen.nl

 

7 mei is de eerstvolgende inspiratieochtend met als onderwerp de midden-positie. 

 

 


 

Er is een dimensie in ons die volkomen vrij is van onze patronen en geschiedenis. Ruimte en helderheid zijn hier de fundamenten.

Inspiratie, liefde en wijsheid de bouwstenen.