Meditatieavonden

Online mediatie-in-beweging en zit-meditatie 

Om de week geef ik een meditatieavond op woensdag via Zoom van 19.15 - 20.30 uur. De lessen zijn los te volgen. De data vind je bij praktische info. Ervaring is niet nodig.

 

Door te starten met bewegen land je in je lijf en in hoe het is. Dat is eenvoudig, nabij en makkelijker dan direct te gaan zitten. Vrijheid en ruimte zijn op geen enkele andere plek te vinden, dan precies hier. Dus daar beginnen we en eindigen we.

 

Je vrije aard is makkelijk naar de voorgrond te brengen, inspiratie is dan al gauw stromend aanwezig, maar het vraagt ook herinnering en oefening. Je gewone geest is dol op afleiding en niet zijn waar je bent; de to-do-lijstjes vliegen je om de oren en de ene gedachte lijkt nog interessanter dan de andere, vind kortom altijd iets belangrijkers om te doen. Mediteren is dus ook tegendraads en vraagt daarom discipline en toewijding. Dat doen we op verschillende manieren: met energetische oefeningen, visualisatie, soms muziek en zit-meditatie. Het thema verschilt per keer, maar onze vrije aard staat centraal.

 

 

De meditatieavonden zijn een goede aanvulling op de individuele of relatiebegeleiding.

 

Data: zie praktische info

Tijd: 19.15 - 20.30 uur

Kosten: € 10,- per les

 

 

Wil je meedoen? Meld je dan aan via info@suzannecornelissen.nl 

meditatie