Padcoaching

Rusten in Zijn én doen wat je wilt


 Je bent van harte welkom met alle vragen die je tegenkomt op je pad. Dat kan zijn op het gebied van werk, relatie, leven.

 

Redenen om in begeleiding te gaan, kunnen uiteenlopen van een algemeen gevoel van ontevredenheid tot compleet vastgelopen zijn, van angst en depressie tot een vaag besef van 'ik wil het anders', maar niet weten hoe. Misschien heb je vrijheid geproefd en heb je een intuïtie dat er meer in het leven zit. 

 

Het uitgangspunt van de begeleiding is dat je nu al vrij bent. Je hoeft je niet te bevrijden van je werk, je drukdoend dagelijks zelf, je geschiedenis. Jouw natuurlijke aard is onbegrensd ruim, volkomen onaangetast door wat dan ook en rijk aan kwaliteiten als wijsheid, liefde en kracht. Als je daar rust, kun je op een hele frisse en open manier bij jezelf en de situatie zijn. 

 

Je verwerft inzicht in je psychologische plattegrond met zijn vaste routes en oude aannames en leert dat je hier helemaal los van kunt staan. Zo kun je hartsvol aanwezig zijn bij wat er dan ook is, zonder daarmee samen te vallen. Het verleden en de omstandigheden worden minder bepalend. Jij ent je in Zijn en staat aan het stuur.

Je ontdekt wat voor jou van wezenlijk belang is, leert daar je gewicht te leggen en baseert daar je keuzes op. Je spreekt je eigen kracht en innerlijke wijsheid aan en krijgt handvatten en vaardigheden aangereikt om jouw vrijheid vorm te geven in het dagelijkse leven. 

 

Naast gesprekken zijn meditatie (in beweging), visualisatie en psychologisch onderzoek een belangrijk onderdeel van de begeleiding. De meditatieavonnden zijn een goede aanvulling op de begeleiding.

 

Ook mogelijk via Zoom

  Paulien (journalist): ‘Eens in de zoveel tijd loop ik ergens tegenaan. Dan maak ik me heel boos bijvoorbeeld, of laat iets me maar niet los. Op die momenten ga ik naar Suzanne.

Zij helpt me om met afstand en wijsheid te kijken naar wat er is.

Suzanne laat geen ruimte voor slachtofferschap maar staat eraan dat ik aan het roer sta. Koersvast.

En dan zie ik dat wat bevroren is, weer kan gaan stromen: de liefde, het leven zelf.’