Persoonlijke begeleiding

Rusten in Zijn én doen wat je wilt


Je bent van harte welkom voor persoonlijke begeleiding met alle vragen die je tegenkomt in je leven. Dat kan zijn op het gebied van werk, relatie, ziekte, etc.

 

Redenen om in begeleiding te gaan, kunnen uiteenlopen van een algemeen gevoel van ontevredenheid tot compleet vastgelopen zijn, van angst en depressie tot een vaag besef van 'ik wil het anders', maar niet weten hoe. Misschien heb je vrijheid geproefd en heb je een intuïtie dat er meer in het leven zit.

 

In mijn begeleiding staan bewustwording en het leven van jouw vrije aard voorop. Je leert vanuit een ruim en open perspectief bij jezelf te zijn, met alles wat er is. Dat is een diepgaand proces. 

 

Als we vastlopen, verliezen we vaak ruimte en vrijheid uit het oog.  Het probleem slokt alles op. Vanuit dit vernauwde perspectief is er geen oplossing te vinden. We vergeten dat we vele malen ruimer zijn dan dat. Door uit dit beperkte perspectief in openheid te stappen, maak je contact met wie je echt bent en met wat je eigenlijk voelt en wilt.

 

In de begeleiding krijg je zicht op wat je beperkt en waar je de ruimte uit het oog verliest. Je leert steeds weer je gewicht te verplaatsen naar openheid en te vertrouwen op de antwoorden die je daar vindt.

 

Je spreekt je eigen kracht en innerlijke wijsheid aan en krijgt handvatten en vaardigheden aangereikt om jouw vrijheid vorm te geven in het dagelijkse leven. 

 

Naast gesprekken zijn meditatie en psychologisch onderzoek een belangrijk onderdeel van de begeleiding. De meditatieavonden zijn een goede aanvulling op de begeleiding.

 

Ook mogelijk via Zoom

  Paulien (journalist): ‘Eens in de zoveel tijd loop ik ergens tegenaan. Dan maak ik me heel boos bijvoorbeeld, of laat iets me maar niet los. Op die momenten ga ik naar Suzanne. Zij helpt me om met afstand en wijsheid te kijken naar wat er is. Suzanne laat geen ruimte voor slachtofferschap maar staat eraan dat ik aan het roer sta. Koersvast. En dan zie ik dat wat bevroren is, weer kan gaan stromen: de liefde, het leven zelf.’