Retraite Zin in Zijn

onverwoestbare rust en levenslust


Ieder moment is in zichzelf volmaakt. Iedere ervaring is een vorm, een verschijning van Zijn. Verlichting is niet daar en dan te vinden maar precies hier waar je nu bent. Dus ontspan en wees precies waar je nu bent en laat dit zichzelf vanzelf tonen. 

 

Een Zijnsgeoriënteerde retraite is een unieke kans om dit te herkennen en te ervaren.

 

Hoe je jezelf ook aantreft, de rust en oneindige ruimte van je geest zijn altijd al helemaal aanwezig. De diepste rust is niet iets wat je kunt doen, het is de oorspronkelijke rust van Zijn zelf. De grond van Zijn is stil, roerloos en zo weids als de hemel. Dat kun je tijdens een retraite vaker herkennen en meer leren toelaten. Dit is jouw natuurlijke, vrije Zijnsaard.

 

Jouw aard is niet alleen stil en roerloos. Er is tegelijkertijd rijkdom van gevoel, uitbundige energie en ongebreidelde levenslust. Ze horen net zo bij jouw aard als de diepe stilte. Zoals de lente en zomer net zo bij het jaar horen als de herfst en de winter.

 

In deze 5-daagse retraite krijg je alle tijd om te ontspannen, in stilte te Zijn én te vieren dat je van nature gevoelvol en levenslustig bent. Deze mooie plek in de Achterhoek en het inspiratieveld van een groep zijn ideale omstandigheden hiervoor.

 

Wij nodigen je van harte uit om deel te nemen aan onze ‘Zin in Zijn’ retraite! 

  

Werkvormen:

Meditatie in beweging, zitmeditatie, lichaams- en energiewerk, diepgaande ontspanning, dans, visualisatie en onderzoek. 

 

De retraite is in stilte. Er is wel uitgebreid ruimte om ervaringen te delen en vragen te stellen. 

 

Natuur, bossen, regeneratie

Er zijn meerdere pauzes per dag waarin je kunt wandelen en genieten van de mooie natuur (in het buitengebied van Holten) of een extra dutje kunt doen. 

 

De Dieken in Holten is een kleinschalig centrum. Conny en John beheren deze mooie plek in het bos. Zij koken heerlijk en zorgen voor een sfeer waarin je jezelf makkelijk thuis zult voelen. Het aantal deelnemers is maximaal 16. 

 

De retraite is van woensdagochtend 22 maart tot en met de lunch op zondag 26 maart 2023. Aankomst op dinsdagavond is een extra mogelijke optie. 

 

Trainers/leraren Zijnsoriëntatie:

Jeroen de Bruin en Suzanne Cornelissen

 

Kosten: 

- Particulieren betalen: € 825,- incl. btw 

- Zelfstandige professionals: € 825,- excl. 21% btw 

- Werkgevers betalen: € 995,- excl. 21% btw 

 

Vroegboekkorting: Schrijf je je voor 1 januari in? Dan betaal je € 795,-

 

Wil je meer weten of alvast je plek reserveren?

Mail of bel mij dan!

06-24294375 of info@suzannecornelissen.nl

 

Meer over Jeroen de Bruin:

https://jdbcoaching.nl/jeroen-de-bruin/over-jeroen-de-bruin